Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbannade trötthet

min kropp

känner dina händer

dom vill

jag  också

men min kropp

du är skön

härlig i din nakenhet

du försöker väcka mig till liv

men min kropp måste sova

tröttheten tar över

när jag inte ens orkar svara på din lust

fast jag njuter av din nakna närhet

tyvärr men min kropp måste sova

 




Övriga genrer av miss angelique
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-10 17:33



Bookmark and Share


  tom boreland
kollegor
2009-01-15

    tramp
ajjj då...trötthet kan vara förlamande...här behövs starkt kaffe !

applåd !
2009-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Bill Wyman hade rätt...
Sova, äta och gå på toaletten är slöseri med tid.

Vilken bild!
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

miss angelique
miss angelique