Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogsrået lockar

 

träd djupare in i min glänta du vackra 

lyckan ska bli din

i mitt sällskap får du njuta

det lovar jag

min skönhet är till för dig

att bedåras av

vi vandrar här nakna tillsammans

dricker nektar ut kärlekens brunn

solen skiner hela natten 

lyss till mina smekande toner

som får dig att vibrera av extas 

en berusning så ljuv

allting annat mister sin glans

 

lämna  din själ i min vård

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av miss angelique
Läst 383 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-17 18:35



Bookmark and Share


    tramp
poetiskt vacker med kärleks klang
mysig !
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

miss angelique
miss angelique