Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under mitt körsbärsträd

Under mitt körsbärsträd
ligger jag och fantiserar om
att du och jag
sitter på det där molnet
som påminner om
den allra vitaste och mjukaste snöhög
om vintern

Där skålar vi i jordgubbscider
och delar på vindruvsklasen
vinkar till förbipasserande stjärnor
regnbågsdiamanter
och kvällens sista solstrålar

Din fjäderlätta kyss på min kind
som övergår till en
mer pockande, lockande tungkyss
får hjärtat att slå snabbare
blodet att rusa
Och utan att vi vet riktigt hur
ligger vi plötsligt helt nakna
i Regnbågslandet

medan en hel stjärnorkester
spelar kärlekens melodi…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-06 19:14



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Det var titeln som fångade uppmärksamheten, och sedan följde härliga bilder som talar till sinnena väldigt påtagligt - mjuka vita moln, jordgubbscider ... Regnbågslandet verkar vara en vacker plats.
2009-04-08

    Ken Cassel
Instämmer med Larza
Vackert

Ännu mera kramar!!!
:)
2009-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Vackert och sensuellt.
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen