Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För några år sedan somnade min underbara vän Anki in i den eviga dvalan...hon förlorade kampen mot cancern...


När smärtan och saknaden skär som knivar...



Fötterna blöder
när det krossade porslinet
skär in i huden

varför måste hon dö?

Hon som var livet självt!

Om du finns Gud
så se till
att ta emot henne
med dina mest kärleksfulla händer

så jag kan somna trygg
varje kväll
trots ångesttårarna
som rinner...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-07 14:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är fasansfullt att mista en kär vän.
Jag vet hur det känns.
2009-04-07

  Erikjohansson
startk skrivet!
min morbror dog i prostata cancer.
fantastiskt starkt , en applåd!
2009-04-07

    Ken Cassel
Vackra tankar om en förlorad vän
Min halvbror dog i cancer när han endast var nitton år gammal/ung
Igenkänningsfaktor tio av tio möjliga

Mera kramar!!!
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen