Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( min bästa vän dog den 21 juli-01 )


Så tyst och stilla



Ett andetag
sen blir allt tyst
så väldigt tyst
och stilla

jag smeker mjukt
din magra arm
din hand i min
ännu så varm

Kysser din kind
med all min gråt
nu är din plåga över

men jag är kvar
här utan dig
just dig - som jag
behöver!



( Tack Anki för all din vänskap och kärlek! )




Fri vers av Junitvillingen
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-07 14:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En dikt som verkligen griper tag!
Jag beklagar djupt din förlust.
2009-04-07

    Ken Cassel
Vackert
Stora applåder och kramar .....

Med vänlig hälsning
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen