Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung mig dina sånger

Sjung mig alla dina sånger
låt mig lyssna en gång till
ge mig av ditt allra innersta
innan du för alltid
lämnar mig

Dela med dig av din längtan
låt mig andas in din doft
jag finns här tills morgonljuset
lyser in
genom din persienn

Låt mig gråta mina tårar
bara håll om mig lite grann
sista gången av din närhet
vill jag njuta
i din famn

När du sen går över gränsen
till en annan dimension
ska jag sjunga dina sånger
med mina tårar
i varje ton




Fri vers av Junitvillingen
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-07 20:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Then came the morning, som Kenneth Copeland sjöng...
Det kommer alltid en morgon.
2009-04-07

  Suzy med punkterna
Så vackert. Sånger som känns ända hit.
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen