Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund i livet...

Du
vi struntar
i alla måsten
kastar av oss
rustningen av stål
vi hoppar upp
på bussen
åker iväg
helt utan mål

Kom
så gör vi
nåt riktigt knasigt
om så blott
för en stund
eller två
det är bara
du och jag i världen
så min käraste
vad väntar vi på?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-07 20:59



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
kastar av oss
rustningen av stål
oso dansar vi över
ängarna tills vi faller
ner i .....................
2009-04-09

  Pia S
Vad härligt. En dikt som andas frihet och glädje.
2009-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Springsteen feeling!
"Thunder Road"
"Born To Run"
2009-04-07

  Suzy med punkterna
Härligt att få kasta ansvar och förnuft, rymma en stund och bara vara.
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen