Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svepte in en vind...

Det svepte in en vind
av värme
den tog sig in
uti mitt bröst
den lade sig där
som ett balsam
och ger mig glädje,
hopp och tröst

En vind som sjunger
mjuka sånger
som klär vart ord
med vacker ton
den smeker med sin
mjuka stämma
den hjälper mig
att finna tron

En vind som kommit
för att stanna
som värmer mig
till kropp och själ
och aldrig ska jag
gå ifrån den
den vinden vill mig
bara väl




Fri vers av Junitvillingen
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 16:00



Bookmark and Share


  Jaseph
När en sådan vind sveper in blir allting mycket lättare!
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen