Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med varsin vinge flyger vi in i solnedgången

Om vi fäller ut
varsin vinge
och tar varann
i hand

Då kan vi flyga
tillsammans
dit där himlen
står i brand

Och när vi kommer
fram dit
och du tar mig
i din famn

Så kan vi
båda känna
att vi är äntligen
i hamn

Då släpper alla spärrar
sen älskar vi
så hett

Till kropp och själ
vi förenas
och två smälter samman
blir ett…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 235 gånger
Publicerad 2009-04-09 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen