Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång långfredag...

Det är väl förträffligt
att långfredagen är så lång
- tänk vad massor vi hinner göra...
om inte annat hinner vi
vila länge
och det är väl i och för sig
att GÖRA något..;-)




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 208 gånger
Publicerad 2009-04-10 12:33



Bookmark and Share


    baruk
Absolut, även om jag själv varit uppe i arla morgonstund -eftersom jag är kyrkomusiker - och lett min kör bland annat.
2009-04-10

  Suzy med punkterna
Många skulle nog behöva vila mer, jag själv inkluderad;=) Nu ska jag dock grädda våfflor så det får bli sen.........kanske;=)
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen