Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en ljudlös sång

Du närmar dig
min längtan
kysser alla mina drömmar
Så stilla
som en ljudlös sång
jag hör dig viska " kära, kom "

Så svävar vi
i natten
och kvävda lustar strömmar
Men när min blick
mot himlen ser
så känner jag - du vänder om

Vet inte om
jag drömde
och inte får jag
något svar
men alla dina dofter
de finns för evigt kvar...





Fri vers av Junitvillingen
Läst 195 gånger
Publicerad 2009-04-10 12:57



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket fint skaldat
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen