Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smulor

I total förvissning
om att du
tillhör en annan
drömmer jag mig ändå bort
och i drömmen
smakar jag
små, små smulor
av dig…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 214 gånger
Publicerad 2009-04-11 17:15



Bookmark and Share


  Majalis
Jag har verkligen hittat min favoritdiktare här på poeter.se. Allt du skriver prickar rätt! Denna önskar jag att jag själv hade skrivit..
2009-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Tanken går till kvinnan som talade med Jesus om att äta smulor från bordet.
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen