Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det aldrig ta slut

När blickar möts
efter lång tid av längtan
då exploderar himlen
med våldsam kraft

Då svämmar bäckar över
blommor skjuter fart
sångerna får nytt liv
och de drömmar vi haft

De kan bli sanna nu
om vi bara vågar och vill
så låt oss spränga muren
för vi har tvekat länge nog

I ett hav av kyssar
seglar vi så iväg
min hand tar plats i din
som första gången du mig tog

Du tog mig med
dit där ingen varit förr
och jag fick andas dig
medan du bar mig mot din hud

Nu i den stilla natten
när bara stjärnorna ser på
klär vi varandra
i kärlekens skrud

Vi har hungrat och törstat
och nu ger vi allt vi har
all vår ångest är borta
den har äntligen ebbat ut

Våra själar, kroppar brinner
hela rymden öppnar sig
och jag ber djupt i mitt inre
att det aldrig ska ta slut…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 219 gånger
Publicerad 2009-04-11 17:38



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Smäktande
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen