Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enda liten spricka

Och när jag ser dig
blott klädd i din nakenhet –
då rämnar muren...




Bunden vers (Haiku) av Junitvillingen
Läst 225 gånger
Publicerad 2009-04-11 17:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett litet barn kan få min att rämna.
Eller en katt.
Jag blir avväpnad.
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen