Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När endast tårarna är hennes vän

Barfotabarnet
samlar skatter i sin ask –
en tröst i mörkret




Bunden vers (Haiku) av Junitvillingen
Läst 208 gånger
Publicerad 2009-04-11 18:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint.
Alla har en sådan ask i hjärtat.

"Du har tappat ditt ord och din papperslapp
du barfotabarn i livet", skrev Nils Ferlin.
Men asken tappar man aldrig.
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen