Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om så bara i min fantasi...



Kom
låt mig andas dig
känna doften från
ditt hår
kanske kan vi
kramas lite
fast vi egentligen
inte får

Kom
jag vill vara nära
om så bara
i min fantasi
för jag vet ju innerst inne
det kan aldrig någonsin
bli vi




Fri vers av Junitvillingen
Läst 253 gånger
Publicerad 2009-04-12 12:26



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Smärtsamt vacker...
2009-04-13

  Larz Gustafsson VIP
De kvinnorna ser jag varje dag. Jag kan räkna dem i tusental.
Ouppnåeliga.
2009-04-13

  Eaglemountains VIP
Denna var underbart vacker, i hemlighet - bara känna doften, stryka håret .....
2009-04-12

  Fredrik P. VIP
sorgligt vackert
och kanske sant
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen