Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själssystrar

Du min själssyster
som värmer mig när jag fryser
som ger mig svalka emellanåt

Du finns där med tröstande kramar
delar min glädje fullt ut
vi gråter och skrattar tillsammans
jag känner att du bryr dig om

När vindarna blåser och viner
eller lyckan står högt i tak
då finns du där med din vänskap
så äkta, spontan och sann

Förundras över att livet
varit så givmilt mot oss
vi har inga blodsband som binder

men systrar är vi ändå!




Fri vers av Junitvillingen
Läst 737 gånger
Publicerad 2009-04-12 17:30



Bookmark and Share


  Jaseph
Du skriver så bra och vackert om vänskap!
2009-04-13

  Larz Gustafsson VIP
P.S. Jim Morrison sade en gång att en verklig vän är en vän man kan vara sig själv tillsammans med. D.S.
2009-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Man behöver nära vänner, även om jag tror att mina enda sanna bröder och systrar är de som tror på Jesus.
2009-04-13

  Eaglemountains VIP
Själssystrar är något fint att ha, jag har en par andliga systrar, som är precis som mina riktiga systrar ..... vackert skrivet!
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen