Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösten på andra sidan...

Det kom ett telefonsamtal

och genast
blev det mycket lättare
att andas




Fri vers av Junitvillingen
Läst 242 gånger
Publicerad 2009-04-12 17:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så mycket kan det som förefaller vara så lite åstadkomma.
2009-04-13

  Eaglemountains VIP
Ibland behövs det inte så mycket .....
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen