Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För den du är...



Var så rädd
för att falla
så jag kämpade emot
"kan inte
vågar inte
finns det ingen bot?"

Men du kom
och mitt pansar
som jag trott
var gjort av stål
började plötsligt
ge vika
när du på det
stack hål

Med din blick
och ditt inre
som det strålar
så vackert om
har du lyckats
med något
som jag inte trodde
någon om

Tar emot dig
min kära
ger dig allt och
lite till
för nu vet jag
inom mig
att jag vågar
och vill!




Fri vers av Junitvillingen
Läst 195 gånger
Publicerad 2009-04-12 17:41



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Verkligen kärleksfullt

att få hål i ditt pansarskal

så det är lite sköldpadda

i er där uppe ,men var inte

orolig sköldpaddor lever länge

och vågar och vill
2009-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Sann kärlek skapar trygghet.
2009-04-13

  Suzy med punkterna
Att våga ta steget till det som skrämmer samtidigt som det får en att känna..
2009-04-12

  systeringer
Så kärleksfullt kan bara Du skriva!
2009-04-12

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert formulerat i skön poesi .....
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen