Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonrodnadens gudinna



Morgonrodnadens gudinna
strö blommor i mitt hår
Låt ditt ljuva andeväsen
för all framtid lämna spår

Och när du lyser där på himlen
som den starkaste färgpalett
så vet jag i mitt hjärta
att du är det vackraste jag sett




Fri vers av Junitvillingen
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-12 22:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart poetat!!!!!
2009-05-15

    ej medlem längre
Soluppgångar är ett av naturens under! Mycket tjusig text om något så vackert.
2009-04-13

  leonardo1981
Denna ger mig vackra bilder i tankarna. Naturens pensel är vacker:)
2009-04-13

  Eaglemountains VIP
Detta är otroligt ljuvlig poesi .....
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen