Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömdans

Fri från min ångest
inatt vill jag dansa vilt –
bjuder du upp mig?




Bunden vers (Haiku) av Junitvillingen
Läst 250 gånger
Publicerad 2009-04-15 14:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dikten andas vacker förhoppning. Jag skulle bjuda upp dig, men jag kan inte dansa ;)
2009-04-15

    Ken Cassel
Självklart så gör jag det

:))
2009-04-15

  Stefan Höglund
Gärna. Går det attadansa i Lets danc så måste det ju gå att dansa över nätet.
2009-04-15

  Stefan Höglund
Gärna. Går det attadansa i Lets danc så måste det ju gå att dansa över nätet.
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen