Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en helt annan atmosfär

Flyger med trasiga vingar
långt borta står du och ser på
vi trodde att vi funnit ljuset
att våra drömmar vi kunde nå

Fick smak på det sköna i livet
just när det kan vara som bäst
men efter små stunder av lycka
kom kvalen och oron därnäst

Min gråt bildar nu oceaner
på dessa jag seglar från dig
kanhända när gråten är över
jag gläds över det du gav mig

Om tiden varit en annan
eller om " om " hade funnits just här
då kanske vi seglat tillsammans
i en helt annan atmosfär...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 232 gånger
Publicerad 2009-04-19 11:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert om ett försök läse jag in här-Fint!
2009-04-19

  Sturesdotter
Riktigt mjuk o fin
2009-04-19

  Sladjana Zubcevic
"Flyger med trasiga vingar
långt borta står du och ser på
vi trodde att vi funnit ljuset
att våra drömmar vi kunde nå


Om tiden varit en annan
eller om " om " hade funnits just här
då kanske vi seglat tillsammans
i en helt annan atmosfär... "
Underbart skrivet vännen min.
Smärtsamt vackert .
Denna dikten berör mig starkt!
2009-04-19

  Stefan Höglund
En så bedårande bild där text annsluter på ett vackert sätt.
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen