Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" Han " kan också vara en " hon "..;-)


Klokord eller tokord?

Gräset är aldrig grönare
på den
andra sidan

sa han som
aldrig testat…




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 230 gånger
Publicerad 2009-04-19 15:17



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet vännen min!
2009-04-20

  Roula O
tänkvärda ord vännen...mycket fint!
2009-04-19

  Eaglemountains VIP
MYCKET KLOKT SKRIVET!!!
2009-04-19

  Jaseph
Man måste ju våga göra grejer. Och det finns inget sorgligare än ett "olevt liv". (Jag hörde nån säga så) Hursom en lite skojklok dikt den här. (Tycker jag.)
2009-04-19

    ej medlem längre
Bäää.....???
2009-04-19

  Sturesdotter
Haha.tänkvärt!
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen