Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svepte in en vind...



Det svepte in en vind
av värme
den tog sig in
uti mitt bröst
den lade sig där
som ett balsam
och ger mig glädje,
hopp och tröst

En vind som sjunger
mjuka sånger
som klär vart ord
med vacker ton
den smeker med sin
mjuka stämma
den hjälper mig
att finna tron

En vind som kommit
för att stanna
som värmer mig
till kropp och själ
och aldrig ska jag
gå ifrån den
den vinden vill mig
bara väl




Fri vers av Junitvillingen
Läst 277 gånger
Publicerad 2009-04-21 11:21



Bookmark and Share


  Maria T
Så vacker bild. Vinden
sveper in genom
fönstret
2009-05-01

  Maria T
En vind som sjunger
mjuka sånger.
En vind som kommit
för att stanna och
vill dig väl.
Fin poesi
2009-05-01

    Bodil Sandberg
"det svepte in en vind av värme"..och genast känner man sig mycket ljusare till sinnes..och när man läst hela denna vackra smekande dikt är man fullkomligen in heaven!!!underbart fin poesi!!
2009-04-22

    ej medlem längre
Å - jaa
den vinden
betyder liv

vackert flätat!
2009-04-21

  Sladjana Zubcevic
"En vind som kommit
för att stanna
som värmer mig
till kropp och själ
och aldrig ska jag
gå ifrån den
den vinden vill mig
bara väl"
Underbart skrivet!
2009-04-21

  CharlieShane
Så fin... Jag smälter...
2009-04-21

  Eaglemountains VIP
En vind som sjunger
mjuka sånger
som klär vart ord
med vacker ton

Du är en vind som sjunger poesi, i mjuka sånger, som klär vart ord med vacker ton

och jag tolkar också Ingemar Johanssons sång:

Vägen den börjar där du står
Så är det att vara född av Anden
Glädjen du känner är en gåva
En hälsning från en okänd som ville ditt liv

Se hur gudsvinden bär
Hur allt vänder just här
Du är älskad precis som du är
2009-04-21

  Larz Gustafsson VIP
För mig är den vinden Guds vind från himlen.
Vinden som blåser vart den vill.

En fin och mjuk dikt med en härlig illustration.
2009-04-21

  Sturesdotter
Vindar ska man vara varsam emot; de är lite lynniga :O)
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen