Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I paradiset


Nu har vi väntat och längtat
alldeles för länge
om man nu kan vänta för länge
på något som är så gott
glädjen bubblar
ögon glittrar
fingrar flätas samman
läppar nuddar vid varann
du nafsar mig i örat
viskar att du brinner
nakna fötter i daggvått gräs
vi busar, du jagar mig
fångar mig
andas mig
snart rullar vi runt
bland ängsblommorna
utan att bry oss om
att våra kläder blir fuktiga
eller dekorerade
med grässtrån
vi får frysknottror på armarna
medan den inre hettan
pulserar
mjuka händer
på sommarlena kinder
som fortsätter
att leta sig fram
som finner vad de söker
viskningar i tidig morgontimma
andning som nästan upphör
vi sveps med på vågen
av hetta och passion
av längtan och evighetsväntan
av drömmar och
sann kärlek
och äntligen är vi
precis där vi
vill vara








Fri vers av Junitvillingen
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-04-22 09:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En härligt medryckande och vacker skildring.
2009-04-22

    ej medlem längre
en brinnandesjäls
rader
i kontakt
och bejakelse
med hettan
inom
2009-04-22

  Roula O
en underbart vacker och målande dikt som du formulerar med enkla och mjuka ord...
2009-04-22

    Bodil Sandberg
in heaven..in paradise..ja där lever kärleken och lustan ..så underbart vackert och varmt och glädjefullt måleriskt!!!!!!!
2009-04-22

  Jaseph
Mycket vackert och sensuellt språk. Diktraderna liksom dansar fram genom paradiset.
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen