Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gryningen...

I dina andetag
kan jag känna
den allra mest levande
av sanningar
en kärlek så ren
och så innerlig
som få

När din själ tar hand
om de tårar
jag fäller
och dina läppar
formar de ord
som jag så sakta
börjar förstå

Det är då
som jag blir dig
i tanken så nära
det är då som jag
vågar tro
att det kan bli
ett vi min vän

Men först får natten
ta hand
om våra drömmar
all vår längtan
och svaren
de får vi
i gryningen…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-04-22 12:43



Bookmark and Share


  C.Källner
Drömskt och insvepande varsamt
2009-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Gryningen är alltid underbar.
I synnerhet på sommaren.
2009-04-22

    Bodil Sandberg
O så vackert och innerligt och härligt att läsa!!!!
mjukaste varma vackra kärleksord min vän!!!
2009-04-22

    Ken Cassel
VACKERT, MIN VÄN

Kramar!!!
2009-04-22

  Roula O
fantastisk text...ljuvliga rader vännen...gillar dessa extra mycket...

"När din själ tar hand
om de tårar
jag fäller
och dina läppar
formar de ord
som jag så sakta
börjar förstå
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen