Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är bara några veckor sedan jag blev medlem här och på denna korta tid har många nya dörrar öppnats. Till alla er som kommit in i mitt liv har jag tillägnat denna text:-)


Just du min vackra vän!

Du, min vackra vän
som ger av dig själv
i dina texter
som med själ och hjärta
uttrycker känslor, tankar, drömmar
du som med ditt
så vackra inre
så kärleksfulla väsen
även tar till dig
mina ord
Dig vill jag ge rosor
som blommar livet ut
en kram
när det stormar
en kram
för att dela din glädje
Jag är innerligt tacksam
för att just du
kommit in i mitt liv
glad att jag får förmånen
att genom ditt skrivna ord
lära känna dig
och att även jag
med mina små ord
berör just dig
Tack för att du
finns
för att just du
är du
och för allt, allt du ger mig:-)




Fri vers av Junitvillingen
Läst 363 gånger
Publicerad 2009-04-22 14:00



Bookmark and Share


  Redeemer
Tänk om alla här på poeter kunde ha denna attityd!
Underbart!
2009-04-23

    FinnRaggarn
Det är du Angel som skall ha tack för dina stora ord Tack.
2009-04-22

  Eaglemountains VIP
Så vacker vänskap Du själv bär med Dig och ger till mig, till oss, tack min vän för vackra ord och gåvor, ur vänskapens kärlek

Kram Ted
2009-04-22

  Sturesdotter
Vacker hyllning!
2009-04-22

  Larz Gustafsson VIP
Detsamma.
Right back at ya.
2009-04-22

    ej medlem längre
Fiint -
din dikt
är som solen

den skiner
på alla

kan något vara generösare?
2009-04-22

    Ken Cassel
Du är god du
Känner samma känslor som dig
Gillar att dela med mig
Mycket fint skrivet

Kramar i massor!!!!
2009-04-22

    ej medlem längre
Jag är tacksam.
2009-04-22

  Jack_iX
Sköna solstrålr sprids över vänskapens band o dess innebörd!
Att få dela sina tankar o ord med själfränder betyder en hel del!

Dessa ord sprider leende o värme till alla envar de berör !
2009-04-22

    Bodil Sandberg
Varm och vacker och generös poesi som strålar som solen!!!
tack för duu du finns!!!
2009-04-22

  Roula O
Tack själv goa vän, för att vi får ta del av dina vackra dikter som berör på djupet...
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen