Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel till låns

Jag fick låna en ängel

med värme i blick och händer

en ängel som visat

hur kärleken ser ut

Jag fick låna en ängel

på min väg mitt i livet

och vad som än händer

blir livet aldrig mer som förut




Fri vers av Junitvillingen
Läst 309 gånger
Publicerad 2009-04-23 15:25



Bookmark and Share


  C.Källner
Påtagligt och berörande. Betyder det att du inte har ängeln kvar?
2009-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag föredrar Jesus.
2009-04-23

    Ken Cassel
VACKERT; MIN VÄN

Kramar!!!
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen