Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du längtar lite grann älskling...

Lek med dina händer
i mitt hår älskling
blås lite lätt
på min hud
ser du inte hur jag
längtar älskling
eller vill du kanske
inte se
Det är så längesen nu
som dina ögons glans
fanns där
men jag har inte
glömt älskling
hur det kändes inuti
Du får inte ge upp nu
när vi mitt
i livet står
så om du längtar
lite grann älskling
kom närmare
för tiden bara går…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 15:40



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
En öm dikt om att komma närmare...längtande...älskande.
ömhetsbevis i en skönskrift..
2009-04-24

  Eaglemountains VIP
Mycket vackert skrivet! APPLÅDER!!!! för text och passande bild ......
2009-04-24

  Sturesdotter
Visa dina rader för längtans skull...för den du vill ha nära
2009-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Du har en fenomenal förmåga att finna bilder som illustrerar dina dikter.

Här har vi med innerlig längtan att göra.
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen