Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mörker till ljus

Vintervindar
vänder om

blir till ljummen
vårvärme
som slår rot
i mitt bröst

jag kan höra
fåglar sjunga igen

och plötsligt känner jag
att det är

livet




Fri vers av Junitvillingen
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-25 19:47



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Med våren återvänder livet, gnistan, lusten, musten och den sydliga vindpusten, från kusten .....
2009-04-27

    ej medlem längre
Liv
som njuter av
Liv
Härligt!
2009-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen!
Underbart sammanfattat!
2009-04-25

  Sturesdotter
Livet..det viktiga livet...som förgör förtär ...och ger..
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen