Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

Från mitt fönster
ser jag
din ryggtavla
du vänder dig inte
ens om

och i den stunden
förstår jag
allt det jag
inte har velat
se...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-04-27 12:04



Bookmark and Share


  Jaseph
Tio starka rader som gör ont.
2009-04-28

  Michaela Dutius
Grattis till placeringen som du verkligen är värd med denna enastående dikt som säger så mycket i få ord.
2009-04-28

  Jari Riikonen
Den säger egentligen allt. Kan inte sägas bättre. Tycker om, eller hur man nu ser på det, den bild man får i huvudet av ett uppbrott i kärlekens namn
2009-04-28

  kärleks ängel
kort med så mycket budskap!
vackert!!!
2009-04-28

  Roula O
få ord som säger mycket, bra förmedlat...
2009-04-28

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är ofta då man inte är berred på sanningen som den kommer till en


riktigt och bra uttryckt

samt kort och koncist
2009-04-27

  blaite
Åh så bra..kanon kort och så full av insikt..Blaite
2009-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Dessa fasansfulla ögonblick av momentan insikt.
2009-04-27

  Eaglemountains VIP
Du såg, och insåg, att allt inte var som Du hade förväntat Dig .....
2009-04-27

    ej medlem längre
Intressant!
Ser man
det
så som det är
eller
så som man
tror att det är?
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen