Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsk kärlek

Med mjukaste händer
för du mig
ovan regnbågen

din blick, din röst
och kyssarna
som helar

på bädden
av mjuka moln
förenas vi
i kärlek

medan våra namn
för evigt
blir inristade

i stjärnorna




Fri vers av Junitvillingen
Läst 338 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-27 12:17



Bookmark and Share


  Roula O
underbart vacker kärleksdikt...njuter av dina rader...
2009-04-28

  Mr Lindemann VIP
Ja,det är fint och vacker samt appelerar till det innersta hos varje läsare

som säkert tar till sig din text


fint och ömsint
2009-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Kärleken initierades i himlen.
Kommer ursprungligen därifrån.
Men Guds kärlek är inte som vår.
2009-04-27

    Ken Cassel
VACKERT!

Kramar!!!
:)
2009-04-27

  Eaglemountains VIP
Underbar kärleksdikt från ett varmt hjärta skrivet .....
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen