Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormvind

Likt en stormvind
som skövlar
allt i dess väg
stormade du sönder
de sista resterna
av tro

men känslorna
vad gör jag
med dem
när de fortfarande
finns kvar
och fräter

du gick vidare
som om inget hänt

lämnade mig kvar med
brustna illusioner
flera års minnen

och ett stort
blödande sår
i min
själ










Fri vers av Junitvillingen
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-27 13:42



Bookmark and Share


  Roula O
en vacker men smärtsamt text som berör mig...
2009-04-28

  Yrre VIP
ont text, men vacker.
2009-04-27

  Eaglemountains VIP
Smärtsamt och berörande skrivet ..... om känslosamma minnen blir Du ständigt påmind, och i själen finns sår, som inte vill läka .....
2009-04-27

    ej medlem längre
Det är smärtsamt
när man ser
och den andre inte
knutarna på repen
är det ändå jag
som måste leva med
ständigt välja på nytt
svara på frågan
vem vill jag vara?
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen