Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

På natten
när våra kroppar
precis lagt sig till ro
när våra själar
sökte och fann
då när drömmarna
bäddade in
alla dofter av kärlek
det var då
precis då
som vi båda förstod
att vi mötts
alldeles för sent
i livet…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-27 21:44



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Det är aldrig försent .....
2009-04-28

    ej medlem längre
Det kan vara
tungt
att bära känslan av
sent

den kommer fram här
som lite sorg
i glädjen
2009-04-28

  Lars Hedlin
VAckert
2009-04-28

  Sturesdotter
Det är då man måste fundera...
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen