Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste

Livet har lagt
sitt ljus till ro
för att vi ska få vila
i mörkrets
trygga famn
gråta ut våra tårar
skrika ut all vår ångest
försöka hela oss
på varsitt håll
Låta övergången
till det ljusa
om möjligt
sakta, sakta
närma sig igen
Och kanske kommer dagar
när det som nu
gör så förtvivlat ont
vänder och blir
till ett glädjefyllt minne
av det allra vackraste
vi båda
vet




Fri vers av Junitvillingen
Läst 363 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2009-04-28 11:33



Bookmark and Share


  devilsangel
väldigt vackert och med så mycket hopp...
Grattis till stjärnan vännen!
2009-05-02

  Eaglemountains VIP
Så hoppfullt, så vackert, så sant .....och grattis till den välförtjänta stjärnan som medlemmarnas val .....
2009-05-02

  Lasseman VIP
Wow!.. detta var poesins vishets ord som jag kommer att ta till mig att bära i drömmar och livet.. tack för dina ord.. och grattis till stjärnan du stjärna där.. kram och applåder
2009-05-01

  CRAIDLARN
oj vad jag tyckte om denna dikt, fin
2009-04-29

  Roula O
underbart fint och hoppfullt...
2009-04-29

  blaite
Du det måste komma dagar som e kanon..så fint som du skriver..blaite
2009-04-28

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint och hoppfullt.
2009-04-28

    ej medlem längre
Hopp
detta underbara ord

det för medlar du
här

liksom
att lära sig
se
mörkret
på nytt sätt

Gott!
2009-04-28

  Staffan Welroos VIP
Riktigt bra detta! Vet inte vad jag ska skriva... men jag känner...
/S
2009-04-28

  Sturesdotter
Tiden läker...o gör det finare än det tom var ibland
2009-04-28

  Yrre VIP
Å som ljuvlig musik för mina ögon !
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen