Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När strimman av ljus har slocknat...

Bläckfiskarmar
fångar mig
i natten
slemmiga
hårda och kalla
kramar de om
så det sista
av mitt motstånd
lägger sig
till ro
Känner hur
jag flyter bort
på en våg
av kvävda drömmar
medan mörkret
omfamnar mig
omsluter mig
och det finns inte
en enda
liten strimma
ljus




Fri vers av Junitvillingen
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-30 12:28



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Rubriken påminner om den första dikt jag skrev här på
Poeter.se "En liten strimma ljus" ..... när jag tyckte allt var mörkt, och jag kunde inte uttrycka mig i ord .....

Starkt text, men låt inte sista strimman slockna .....
2009-05-01

  Yrre VIP
Mörkt sugande..menade inte sugkoppar då..Bra!
2009-04-30

    Ken Cassel
Bläckfiskarmar
Jag har bara två händer och fötter
Räcker inte det för att fånga ditt hjärta
Då får det vara

*Ler sött*

Kram på dig, min älskade vän
2009-04-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj det låter farligt
man skall ta i Dig
varligt...Inte om-
famnande snarligt...
Man får hoppas
att Du kommit i
en drömmande
dimma...
2009-04-30

  CRAIDLARN
Denna dikt är stark, ett skrik på kärlek, ett rop på något mer betydande. BRA!
2009-04-30

  Spir@
Ruskigt bra! Kan känna hopplösheten gripa tag...
2009-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Det låter som en demonisk gastkramning,
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen