Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låttext egentligen, men funkar nog lika bra som dikt? :-)


Himlens hemlighet

Vill du följa mig
stanna upp en stund
släppa alla krav
bara flyta med
låta vågen ta med oss
dit där inget stör
bara vara nära
glömma allt utanför

Bara kom min vän
det finns någonting
jag vill visa dig
himlens hemlighet
där som känslorna brinner
i en skön atmosfär
där vi söker och finner
allt vi saknar här

Tiden rinner iväg
så låt oss kasta loss
något säger mig
att vår stund är här
himlens portar sig öppnar
finns inga hinder kvar
var inte rädd min kära
snart får vi alla svar




Fri vers av Junitvillingen
Läst 282 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-02 09:36



Bookmark and Share


  erkki
Visst funkar den som dikt! Så där lite lagom abstrakt. Men hur är den som låt, undrar man? Stimulerar till skön tvåsamhet.
2009-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är svaret.

Väldigt fin text.
2009-05-02

    ej medlem längre
Vägvisaren
den ande som viskar
bär på allt
hopp

så blänker
dina rader
för mig
2009-05-02

  Yrre VIP
Så vacker, så hoppingivande, braiga du!
2009-05-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
En sång på gång
lycka till, då min vän
orden känns så fina
men så klart de
är ju Dina!
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen