Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig hel igen?

Jag tog beslutet
att gå
för att rädda
oss båda

men varför
gör det då
så ont

när drömmar brister...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-02 11:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Därför att man fäst så många förhoppningar vid dem.
2009-05-02

  Yrre VIP
Ja, varför gör det? Tänkvärda ord.
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen