Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackrast

Vackrast var hon nybadad
medan det ännu
rann vattenpärlor
från hennes hår
och mascaran försvunnit
med duschvattnet
då, medan huden
var frysknottrig
och badhandduken smet åt
runt hennes kropp
det var då
han älskade henne
som allra mest
Och i sitt hjärta
visste han
att vad som än hände
i framtiden
skulle den synen
för alltid
vara fastetsad
i hans inre




Fri vers av Junitvillingen
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-02 14:09



Bookmark and Share


  ohyesandyouknowit
vackert .
älskar 'vattenpärlor'
2009-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Enormt sensuellt.
2009-05-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Yes visst är det
så, naturlighet
slår allt tusenfallt!
Så gott/rätt skrivet!
2009-05-02

    ej medlem längre
Fiiin bild
ser
2009-05-02

  Sturesdotter
Sinnlig och vacker
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen