Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TACK " Kyreus " - det är tack vare en av dina kortistexter som jag fick uppslag till denna:-)


Det mirakel som kallas livet


Visst är det fint
att blicka uppåt
att tro och känna glädje
över att Gud håller
sin kärleksfulla hand
över oss

men om vi aldrig
tittade ner
skulle vi missa
vårens första blommor
myrorna på marken
och humlorna som
suger nektar

däremot ska vi inte
titta ner på
våra medmänniskor
vi är alla unika
var och en på sitt vis
du, jag och alla andra

i det mirakel som kallas

LIVET




Fri vers av Junitvillingen
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-02 16:29



Bookmark and Share


  Roula O
en underbart vacker och öm vårdikt...gillas!
2009-05-03

  Jaseph
Kul och intressant att leka med perspektiven. Jag tänker ändå att vi kanske möter Gud åt alla håll. Förutom det traditionella "uppåt". Inte minst i mötet med människor som livet gått hårt åt så känner jag ofta Guds närhet.
2009-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att ju mer man ser upp på Gud, desto mindre ser man ned på sina medmänniskor.

Problemet är att många väljer att se ned på oss som ser upp för att vi ser upp.
2009-05-02

  CRAIDLARN
oj vilken mysig liten vårdikt, tack
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen