Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men doften, den stannar kvar...

Din doft
åh, din ljuva, eggande doft
hur kunde jag väl
tro att jag
glömt den
plötsligt finns den
bara här
på mina händer
mina läppar
i allt jag rör vid
och där
dit bara du
får komma

men jag har lämnat
det som kunde
blivit vi
av kärlek till dig
har jag släppt taget
du är fri

men doften
den här doften
den kan jag aldrig någonsin
glömma
den vill jag inte heller
gömma.

för jag vill känna
jag vill andas
dig ännu...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-02 18:12



Bookmark and Share


  Roula O
åhh så vackert...dessa dofter...
2009-05-03

  Yrre VIP
Åååå min karls doft, hur skulle jag kunna vara förutan
MEDKÄNSLA!
(å ruskit bra skrivet!!)
2009-05-02

  Sturesdotter
Dofter kan kännas väldigt förbjudna, länge, länge,,,
2009-05-02

  Larz Gustafsson VIP
En doft kan vara mycket eggande.
2009-05-02

    Ken Cassel
Det är ungefär som när man var liten och kände någon speciell doft för att tjugofem år senare stöta på den igen
Deja vu
Den där doften är bekant

Kraaammmmar!!!
:))
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen