Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag minst av allt anade det fann jag henne...min tvillingsjäl!


" Med kärlek till Pauline "

Pauline
du kom med våren
när jag som allra mest
behövde en vän
Helt plötsligt så bara
fanns du där
så äkta, varm och
full av kärlek
Du fick mig att
återigen våga tro
på det goda, det sanna
på vänskap när den
är som vackrast
på lysande stjärnor
och tårar av glädje
Ditt milda väsen
din empati och ödmjukhet
orden du uttalar
ditt sätt att vara
Jag tror att du
är en ängel
ja, du måste helt enkelt
vara en ängel
som blev sänd
till mig
för att jag återigen
skulle förstå
att Gud är god




Fri vers av Junitvillingen
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-08 15:16



Bookmark and Share


  Roula O
mycket vackert skrivet från ett varmt hjärta...
2009-05-09

    ej medlem längre
Världens viktigaste-
Vänner!
Den här kommer
hon säkert
att rama in
2009-05-09

  Lasseman VIP
Åh! vist är väl Gud god.. jag har osså en sån vän som ligger mig djupt om hjärtat.. applåder till er
2009-05-08

  ~Leonardo~
Det är gott med tvillingsjälar, med någon som förstår sådär precis.
2009-05-08

  Junitvillingen
Pauline!! Vem har en ljus själ om inte DU min änglapärla!!!:-))) Kraaaaam till dig du vackra!
2009-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt innerlig hyllning!
"Du kom med våren."
Verkligen fint!
Jag har också en sådan vän.
Ett sprudlande litet brushuvud.

Gud är sannerligen god och du förtjänar de bästa av vänner.

PLUS att Pauline är ett extremt läckert namn!
2009-05-08

  LenaJohansson VIP
det är ngt som jag känner igen som kommer att ske eller redan har skett. skön känsla
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen