Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen återvändo

Alla chanser
som kom och gick
varför lät du dem
bara passera
nu går vi sönder
på varsitt håll
medan livet pågår
och vi båda kunde varit
en del av det

tillsammans…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 218 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-10 10:33



Bookmark and Share


  Camilla_DenVilda
Vackert!!
2009-05-13

  Maria T
Ja, varför?
2009-05-10

    ej medlem längre
Fokus på
att vågavälja
viktigt

diktjaget ser
när inte vågvälja
sker
2009-05-10

  Suzy med punkterna
Nära skrivet om varför när det kunde ha blivit
2009-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Så kan det vara med himlen också.
Sökningstiden.
Vissa människor får många chanser men viftar bort eller försitter dem.
2009-05-10

  Eaglemountains VIP
Dessa ord innehöll mycket, ibland förstår man inte varför ....
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen