Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med kärlek till mina fem juveler:-)


Till dig min dyrbara skatt

Jag önskar dig inte diamanter
eller pengar att vältra dig i
ingen lyxvilla nära havet
eller att du berömd ska bli

Inte heller guld och glitter
eller resor till öst och väst
det är inte det som är viktigt
för att du ska må som bäst

Nej jag önskar dig själslig värme
att du tror på dig själv där du går
att du känner att du är älskad
och att glädje du möta får

Önskar att du får kraft att vandra
även om det kan storma hårt
att du finner sanna vänner
som finns där om du får det svårt

Vill att du får kraft att vara
den du är för du är helt unik
och att du på små guldkorn i livet
som människa ska bli rik

Vad som än händer dig i livet
kan du alltid räkna med mig
hemmets dörr kommer att stå öppen
för mitt barn - jag älskar dig











Fri vers av Junitvillingen
Läst 321 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-05-11 09:15



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Den största kärleken mycket fint skrivet
2009-05-11

  Sladjana Zubcevic
"Önskar att du får kraft att vandra
även om det kan storma hårt
att du finner sanna vänner
som finns där om du får det svårt

Vill att du får kraft att vara
den du är för du är helt unik
och att du på små guldkorn i livet
som människa ska bli rik"
Underbart skrivet vännen min!
2009-05-11

  issac.a.m
Underbart...
2009-05-11

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert skrivet !
2009-05-11

  CRAIDLARN
vackra och fina ord!
2009-05-11

    ej medlem längre
Sann
moderskärlek
att rama in
för juvelerna
såå viktigt
2009-05-11

  Carola Bouvin
Ja sanna rader om vad som är viktigt här i livet, att känna sig älskad är en av de allra viktigaste bitarna för att allt ska falla på sin plats.
2009-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Kärlek är det mest grundläggande behovet. Men utan Guds kärlek och upplevelsen av den funkar vi ändå bara på tre cylindrar, hur mycket mänsklig värme vi än får.

Kommer här att tänka på "Iskalla killen full av mänsklig värme" med Hansson De Wolfe United.
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen