Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösten

Rösten
så full av liv
lust och glädje
skratt som klingar
får mig att le
nu har jag inte bara
ditt ansikte
dina ögon
och din poesi
nu finns där
även en röst -
din härliga röst
på andra sidan
telefonluren!
Tack för samtalet
min kära poesivän
du som kom med våren
med värmen
och vänskapen
du vackra Pauline
en av blommorna
i min livsträdgård...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 230 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-05-11 17:20



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vackert och en fin livsglädje dansar mellan raderna
2009-05-13

  kärleks ängel
så mycket glädje!!!
2009-05-13

  Peter Jr Eriksson
Du är så helt underbar formulerare! älskar det asså!
2009-05-13

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-05-13

  Carola Bouvin
Poesin lockar till nya fina vänner, underbart.
2009-05-13

    ej medlem längre
Härligt vackert (:
2009-05-11

  Danne
Fint med vänner..
2009-05-11

  Suzy med punkterna
Vackra ord
2009-05-11

  issac.a.m
vackert...
2009-05-11

    Bodil Sandberg
Så jättefina förnöjsamma varma vackra rader till vännen!!!
och säkerligen blir hon alltigenom glad!!!!
2009-05-11

  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet .....
2009-05-11

  blaite
Du brinner för det här och det är vackert..
2009-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag har talat med en del av mina poesivänner per telefon - och även haft förmånen att träffa vissa - och det är verkligen en fröjd och en underbar glädje.
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen