Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGEL

Ängel
du finns där
inom mig
men ibland
har jag så svårt
att släppa
fram dig

vill ju känna dig
omsluta mig
skydda och hela mig
i alla fall ge mig
den tröst
jag just då behöver
men smärtan
ångesten och gråten
motar bort dig
fastän jag
inte vill

men ängel
jag värmer min
frusna själ
i dina vita vingar
och fäller tårar
av tacksamhet
över att
du finns där
djupt inom mig
och att du inte
ger upp...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 289 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-05-13 13:05



Bookmark and Share


  Roula O
njutbar dikt...
2009-05-14

  Suzy med punkterna
Fint skaldat.
Ta hand om din ängel så tar du hand om dig själv.
2009-05-13

  CRAIDLARN
fantastiskt vackert må jag säga. Vi har nog alla en ängel i oss men inte alltid lätt att våga släppa fram den. Frågan är om vi alla dessutom har en djavul inom oss?
2009-05-13

  issac.a.m
läser och njuter..
härlig poesi..
2009-05-13

  Sturesdotter
En ängel, ja en inre drivkraft;jag kallar det ett gott hjärta
2009-05-13

    ej medlem längre
Förnimmelsefint
2009-05-13

  Staffan Welroos VIP
lysande skrivet! gillar denna mycket...
2009-05-13

  Sladjana Zubcevic
"men ängel
jag värmer min
frusna själ
i dina vita vingar
och fäller tårar
av tacksamhet
över att
du finns där
djupt inom mig
och att du inte
ger upp..."
Underbart skrivet vännen min!
2009-05-13

  Larz Gustafsson VIP
"Still when I was crying
you were on my side
Oh, angel
Of course you´re always
more than welcome here"

(Iggy Pop)
2009-05-13

  blaite
Vackert..blaite
2009-05-13

    Ken Cassel
Du är min ängel!!!
Vackert skrivet
Bokmärker

Kramar i massor!!!
:)
2009-05-13

  Carola Bouvin
Alla dessa fina änglar som bara vill oss så väl, som ger till oss den tröst vi behöver även när vi inte ber. Ett stort tack till dem och så även till dig för denna fint skrivna text.
2009-05-13

  Christine Sabel
Wow, hoppas vi alla har en sån...
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen