Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta, men ändå så nära

Våra hjärtan dansar
när vi samtalar
om både stort och smått

när vi tokskrattar
åt samma saker
eller gråter
tillsammans

så känns det
att ha funnit
en själsfrände

trots många, långa
mil emellan
är vi varandra så nära

Pauline och jag





Fri vers av Junitvillingen
Läst 309 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-13 14:12



Bookmark and Share


  Roula O
underbart vackert skrivet om vänskap...
2009-05-14

  Lars Hedlin
Själsfränder finns alltid där trots avstånd..
vackert skrivet
2009-05-14

  CRAIDLARN
vänskap har inga gränser och inga mil mellan sig! Vackert skrivit om vänskap!
2009-05-13

  issac.a.m
Vackert skrivet..
2009-05-13

  Larz Gustafsson VIP
Mäktigt och berikande.
2009-05-13

    Ken Cassel
Jag som trodde det var du och jag

*Ler sött*
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen