Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte utan dig

Inte ens vilda demoner
kan hålla mig borta
från dig

det behövs bara
en enda blick
så är jag förlorad

igen
och igen
och igen

för varje gång
som jag ger upp
min inre kamp
förlorar jag även
en liten bit
av min självrespekt

och det blir bara
allt tyngre
och svårare
att andas…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 234 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-05-14 10:12



Bookmark and Share


  aol
så ruggigt bra vilken känsla jag kippar efter luft
2009-05-16

  friheten
vacker skriven
2009-05-15

  Majalis
Usch ja, och stoltheten man en gång ägde försvinner bit för bit. Du skriver så oerhört vackert!
Kram
2009-05-15

  Lars Hedlin
Känslans intensitet skickar strålar av både mjukt och hårt...
2009-05-15

  ~Leonardo~
En kvävande känsla och ack så vacker den är ändå. sånt blir man hög av.
2009-05-14

  Suzy med punkterna
Känns långt inne
2009-05-14

  issac.a.m
dina ord griper tag i mig..du berör..
2009-05-14

  Eaglemountains VIP
Rörande och vacker .....
2009-05-14

  Yrre VIP
Gripande, nästan sorglig, Bra!
2009-05-14

    ej medlem längre
Tänk
tänk om det är tvärtom -
om det är i uppgivandet
som respekten finns
för sig själv?
...och kanske andningen lättar?

du beskriver
oerhörda krafter
demoner
är inte lätta att
tas med
2009-05-14

  blaite
Då är du tuff som slåss mot de vilda för att nå det vackra..fin fint..Rickard blaite
2009-05-14

  Roula O
en vacker och gripande text...
2009-05-14

  Carola Bouvin
En andlös text... lugnt på någotvis, hjärtligt samtidigt gripande, med andra ord. betagande på många vis.
2009-05-14

  CRAIDLARN
du för tankar till ord så speciellt och skarpt!
2009-05-14

  Camilla_DenVilda
Måste få säga att denna fina text gick rätt in i själen på mig,
Mycket vacker och endå så hård.
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen