Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid sommarstället...


Livskvalite´t!

Jag behöver inte
åka Jorden runt
för att få
vara med
om härliga resor

mina vandringar
i naturen
är äventyr nog!




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-17 16:58



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så sant, så vackert ..... och underbar bild
2009-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant och en underbar sanning!
2009-05-17

  Staffan Welroos VIP
det kan dom verkligen vara ibland...!
2009-05-17

  blaite
Det har du rätt i..vi har det runt oss hela tiden det vackra..bra...Blaite
2009-05-17

  Sturesdotter
se där, jag smittade lite kanske? ;O)
2009-05-17

  Nikolai Jungsin VIP
utan ett öppet sinne kvittar det vart man far om så till affären för en limpa bröd ;)
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen