Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ville du - egentligen?


Ville så gärna tro
tro att du
faktiskt var
en vän – min vän

men du har precis
ryckt bort mattan
under
mina fötter
och det med besked

jag förbannar
mig själv
som så gärna
vill tro det bästa
för jag vet ju
att det finns något gott
inom alla

men återigen
har jag mött ulven
i fårakläder
och jag gråter
över det trasiga
som aldrig kan bli
helt igen

mellan just dig

och mig




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-19 19:47



Bookmark and Share


  amber
Gillar slutet skarpt!
2010-09-08

  Lars Hedlin
Den värsta av känslor att bli sviken....
2009-05-20

  issac.a.m
smärtsam men dikten är så talande...
2009-05-20

  Chattis J
Känner igen det där... Bra skrivet.
2009-05-19

  Yrre VIP
Kram till dig!
2009-05-19

  blaite
Va tråkigt..men det finns bra vänner kvar..hoppas vi..
2009-05-19

  Nikolai Jungsin VIP
respekt, vänlighet och förtroende missbrukas för ofta.

finns tydligen folk som saknar både vett och etikett.. trist

bra text och man kan känna besvikelsen i varje stavelse
2009-05-19

  Suzy med punkterna
Vilken sorg när man så gärna vill tro.
Smärtsamt men mycket bra skrivet.
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen